Actualitat AMPA 15-16

Ampa...què fem?


Facebook ampa
Google + ampa
Twiter ampa


festa publica
FESTA ESCOLES PÚBLIQUES D'IGUALADA 2016

Mou fitxa per l'escola pública d'Igualada ! Diumenge 13 a Cal Font. Activitats programades de 10.30 a 13.30. Us esperem!


CARNESTOLTES 2016

carnestoltes2016

350 veus cantant a "l'escola hi pintem TOTS "x els carrers d'Igualada ! Felicitats, gran feina! Enhorabona a la comissió, voluntaris, participants .... Tots fem escola

Felicitats i gracies a tots els que han posat el seu granet de sorra, gracies a tots els assistents , a TOTS, per convertir la tarda – nit de dissabte passat en una gran festa ! I no ens cansem de sentir la cançó, a l'escola hi pintem TOTS!!!
Vídeos Carnestoltes 2016-02-13 https://goo.gl/photos/xYdFYnEssJZ8D6NZ7
Imatges feina prèvia https://goo.gl/photos/yYPvusvofo5ixvQV6
Imatges Rua https://goo.gl/photos/dQNbDydBAkF16gDJ8


PROJECTE “APRENENTATGE I SERVEI DE LA FUNDACIÓ PRIVADA ÀURIA I L'ESCOLA GARCIA FOSSAS”.

Tota la comunicat educativa; pares, mares, mestres, educadors, equip directiu, infants ... de l'escola, ens hauríem de sentir avui mes orgullosos que mai de la nostra escola.

DISSABTE passat ens despertàvem amb un article a doble pàgina al suplement Criatures del Diari ARA amb el títol “INICIATIVES PER NORMALITZAR LA DIFERENCIA” . Era el primer reconeixement del cap de setmana a la tasca que des de finals del 2013 es porta a terme a la nostra escola, amb el projecte “ Aprenentatge i servei de la Fundació Privada Àuria i l'Escola Garcia Fossas “ , un projecte impulsat per la Fundació Privada Auria, l'escola i uns pares que en el seu dia van creure que aquesta cooperació era possible, que van lluitar per portar-la a terme, i que tan bons resultats ens està donant des de el punt de vista social i educatiu.

Click a l'imatge per visualitzar la notícia

diari ara

I DIUMENGE es van lliurar els premis ciutat d'Igualada, on el projecte “Aprenentatge i servei de la Fundació Privada Àuria i l'Escola Garcia Fossas” va rebre el premi Mossèn Josep Còdol de Compromís Social i Cívic.”

És a les nostres mans que aquest projecte segueixi creixent, que seguim compartint experiències, que seguim “normalitzant les diferencies “, per continuar creixent con a persones i com a ESCOLA.

FELICITATS FAP - ESCOLA!

Link al vídeo que van passar a la gala on s'explica la feina que es fa a l'escola https://youtu.be/sUyNUoy_VuM

fap escola


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2015 - 2016

assamblea 2015

Gracies a tots els assistents , pares , mares i monitors!seguim treballant, gracies per la vostra confiança!

IMATGES ASSEMBLEA


logo assemblea
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2015 - 2016

Propera assemblea general ordinària de l'AMPA , DIMECRES 18 DE NOVEMBRE , a les 20 h, al gimnàs de l'escola.

Per la importància dels temes que s'hi han de tractar, us demanem a tots els pares i mares que hi assistiu.

A les 20:00 en punt s'iniciarà l'Assemblea general amb el següent ordre del dia.

1. Presentació nous càrrecs i vocals de l'Ampa i votació.

2. Memòria dels comptes de l'exercici econòmic curs 2014-2015 i aprovació si s'escau.

3. Presentació comptes per l'exercici 2015-16 i aprovació si s'escau.

4. Presentació monitors d'extraescolars curs 2015-16.

5. Precs i preguntes

A la finalització, L'AMPA us convida al tradicional “pica pica social” i tots els membres estarem a la vostra disposició per a tot el que cregueu oportú consultar, comentar, opinar ...


trobada AMPAS

TROBADA D'AMPES 2015

El proper 15 de novembre torna la ja clàssica TROBADA d'AMPES d'escoles públiques d'Igualada , Enguany, l'escola Dolors Martí es l'escola amfitriona.

L'objectiu d'aquestes trobades anuals és agrupar en un únic espai a totes les famílies de les 5 escoles públiques d'Igualada , per compartir experiències , intercanviar opinions i, en definitiva , passar una matinal de jocs i esport tots plegats, amb tallers i activitats diverses per a grans i petits, que aquest any s'ha encarregat d' organitzar l'AMPA de l'escola pública Dolors Martí.

Us esperem a tots el proper 15 de novembre, a partir de les 10.30 h, a l'escola Dolors Martí

L'equip de futbol sala de pares de l'escola campió del torneig de les EPIS 2015 i gran actuació del equip de basquet de mares, enhorabona campions

FOTOS


30 D'OCTUBRE. FESTA LLIURE DISPOSICIÓ.

El divendres 30 d'octubre de 2015 la nostra Escola, com totes les Escoles d'Igualada, realitzarà festa de lliure disposició. Per aquest motiu l'AMPA de l'Escola organitzarà una activitat a l'Escola per Educació Infantil i una sortida per Educació Primària conjuntament amb altres escoles d'Igualada.

En el següent enllaç podeu descarregar la informació referent a les activitats programades i la BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ I AUTORITZACIÓ

D'altra banda, també us volem informar que hi haurà el servei d'acollida del matí però NO hi haurà activitats extraescolars a la tarda.

Per inscriure's caldrà lliurar la butlleta d'inscripció i els diners a l'AMPA fins el dilluns 26 d'octubre.


37 CURSA POPULAR IGUALADA

cursa popular igd
Gran matinal de diumenge a Igualada, amb les nostres famílies gaudint de la 37 Cursa Popular d'Igualada! Felicitats a tots els participants. En el següent enllaç , algunes imatges.

PICNIC 4 D'OCTUBRE

picnic 4 octubre
El diumenge 4 d'octubre verm celebrar el primer picnic de l'any, aquesta vegada, a la nostra escola. Grans i petits vam passar un dia molt entretingut, molt bon ambient, amb ganes de riure i passar un gran dia.

Amb aquest primer pícnic donem la benvinguda a l'escola a les noves famílies . En el següent enllaç teniu algunes de les imatges .

Gràcies a tots per venir , felicitats a la Comissió Pícnic i felicitats pels magnífics postres que vam poder tastar tots plegats.

Us esperem al proper pícnic!


Curs 2015-16

Anem preparant ja el nou curs. A l'apartat d'extraescolars hi trobareu tota la informació necessària així com també els fulls d'inscripció.

En aquest enllaç us podreu descarregar el full de pagament de quota de l'AMPA i material per aquest curs.

Enguany l'AMPA no vendrà el material com ha fet fins ara. Canvis legislatius no ho permeten i per aquest motiu de cara a l'any vinent heu de tenir present que:

  • La quota de material de l'escola puja una mica ja que inclou tot el paper que fins ara compràvem les famílies.
  • La resta de material el comprareu les famílies.
  • L'AMPA només subministrarà: la flauta, l'USB i els cascos a partir del setembre.


 
Escola Garcia Fossas
Carretera de Manresa,65 · 08700 Igualada · Telf 93 803 00 43